Broquetes

Benvingut a la temptadora categoria de “Broquetes de Peix” de Peixos Povill, on t’oferim una selecció d’exquisits plats. Cada broqueta és una combinació única de sabors marins, creativitat i qualitat gastronòmica.
Comencem amb les “Broquetes de Llenguado i Gambes”, una combinació perfecta de la delicadesa del llenguado amb la suculència de les gambes. Els talls de peix fresc i gambes es presenten elegantment, oferint un plat delicat i saborós.
Les “Broquetes de Rap i Gambes” són una opció ideal per als amants de peix més saborós i intens. El rap, de textura ferma i gust únic, es combina amb les gambes per crear una harmonia perfecta de sabors del mar.
Si busques una opció més saludable i plena de nutrients, les “Broquetes de Salmó” et sorprendran. El salmó fresc, ric en àcids grassos omega-3 i vitamines, s’alterna amb ingredients frescos per donar lloc a una broqueta plena de colors i beneficis per a la salut.Finalment, les “Broquetes de Sípia” són una opció que no et decebrà. Amb la seva textura tendra i gust subtil, la sípia es converteix en una experiència culinària única.
A Peixos Povill, seleccionem minuciosament els ingredients per garantir la qualitat i frescor dels nostres productes. Aquesta categoria és una oportunitat per gaudir dels sabors més exquisits del mar, combinats amb la nostra passió per la cuina de primera qualitat. Vine i descobreix les broquetes de peix, una experiència que et portarà a un viatge de sabors i textures.