L'empresa

Comercialitzem peix des de fa més de 90 anys

Som una empresa familiar creada l’any 1930. Amb més de 90 anys d’experiència, seguim en creixement continu gràcies a la fidelitat dels nostres clients.

Els fundadors de Peixos Povill, els nostres avis, ens van ensenyar un estil de vida basat en l'amor, el treball, el respecte, la humilitat, la constància i sobretot el bon humor. Els inicis van ser durs: l'avi anava a buscar el peix amb tren a Barcelona, i després, els seus dos fills bessons el venien amb un carro tirat d'un burret. Eren altres temps i les coses han canviat moltíssim des de llavors, però la nostra essència continua sent la mateixa.

Han passat més de 90 anys, però el nostre principal objectiu encara és el mateix: oferir un producte de qualitat i proximitat. Sabem de la importància de dur una vida saludable i una dieta equilibrada. Per això, comercialitzem tota classe de peix fresc i congelat, adaptant-nos als gustos i preferències de cada client en particular.

En definitiva, estem encantats d'haver heretat aquest tresor d'empresa i la seguim mimant tant com els nostres avis ho havien fet.

Promovem el moviment ZeroWaste

Aquest moviment consisteix a generar el mínim nombre de residus per tal de minimitzar la nostra petjada mediambiental. A Peixos Povill, t’animem a que vinguis a comprar amb els teus envasos reutilitzables, disminuint així els residus d'embolcalls d'un sol ús.

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

Professionals del peix des de 1930