L'empresa

Comercialitzem peix des de fa més de 90 anys

Som una empresa familiar creada l’any 1930. Amb més de 90 anys d’experiència i tres generacions al capdavant, seguim en creixement continu gràcies a la fidelitat dels nostres clients.

Comercialitzem peix des de fa més de 90 anys. El nostre principal objectiu és oferir un producte de qualitat i proximitat. Sabem de la importància de dur una vida saludable i una dieta equilibrada. Per això, comercialitzem tota classe de peix fresc i congelat, adaptant-nos als gustos i preferències de cada client en particular. Fem especial èmfasi en la comercialització i consum de peix de proximitat.


Ens agrada la nostra feina, la gaudim i la fem amb ganes

Establim una relació estreta amb els nostres clients. Ens agrada conèixer la seva història i els seus costums per tal d’oferir un servei personalitzat i proper. Construïm una relació de confiança mútua que perdura en els anys.

Promovem el moviment ZeroWaste

Aquest moviment consisteix a generar el mínim nombre de residus per tal de minimitzar la nostra petjada mediambiental. A Peixos Povill, t’animem a que vinguis a comprar amb els teus envasos reutilitzables, disminuint així els residus d'embolcalls d'un sol ús.

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

Professionals del peix des de 1930