Tartare

Benvingut a la nostra exquisida categoria de “Tartares de Peix” a Peixos Povill, on et portem una selecció de plats sofisticats i plens de sabor. Cada tartare és una obra mestra culinària, preparada amb productes frescos i tallats amb precisió per oferir-te una experiència gastronòmica única.

El “Tartare de Salmó” és una de les nostres opcions més estimades. El salmó fresc, amb el seu sabor suau i textura sedosa, es talla en petits trossos i es combina amb ingredients frescos i aromàtics per crear un plat que captiva els sentits. És una explosió de gusts marins que et transportarà a un món de delit culinari.

Si busques una opció més atrevida, el “Tartare de Tuna” et sorprendrà gratament. El tonyina vermella, tallada expertament, ofereix un equilibri perfecte entre textura i gust intens. Les seves làmines tendres es barregen amb sabors exòtics per crear una explosió de gusts marins que et captivaran.

I ara, la nostra última incorporació, el “Tartare de Gambes”. Les gambes fresques es preparen amb cura, tallant-les en petits trossos i combinant-les amb ingredients frescos i deliciosos. El resultat és un plat que et sorprendrà amb la seva suculència i gust intens de mar.

A Peixos Povill, cuidem fins al més mínim detall per assegurar la qualitat i la frescor dels nostres productes. Aquesta categoria t’ofereix l’oportunitat de descobrir la delicadesa i l’elegància del tartare, tot amb la nostra passió per la cuina d’alta qualitat. Vine i gaudeix dels nostres tartares de peix, una experiència gastronòmica que et portarà a un viatge de sabors i textures inoblidables.