Cuina japonesa

A Peixos Povill, t’acostem a una experiència culinària japonesa autèntica amb el nostre exquisit sashimi i tartare de peix fresc. La nostra passió per la cuina de primera qualitat es manifesta en aquestes opcions que et porten directament als sabors de l’orient.

El sashimi és una obra d’art culinària que destaca la qualitat del peix. Preparem el sashimi amb peix fresc tallat en làmines fines i presentat amb elegància. Cada mos de sashimi és una explosió de gust, una delicadesa que et permet apreciar la frescor i la textura única del peix.

El tartare de peix és una obra mestra de sabors harmoniosos. Utilitzem peix fresc tallat a mida i el combinem amb ingredients frescos i condiments japonesos tradicionals. El resultat és un plat que ofereix una combinació única de gusts i textures, amb una base de peix de la millor qualitat.

A Peixos Povill, ens comprometem a oferir-te una experiència autèntica de cuina japonesa. Tots els nostres plats estan preparats amb meticulositat i passió per garantir que cada mos sigui una obra d’art culinària. Descobreix el sashimi i el tartare de Peixos Povill i deixa’t seduir pel món dels sabors japonesos.