Serveis

El nostre objectiu és combinar servei, producte i qualitat

Fa molts anys que el nostre objectiu principal és fer una bona combinació de servei, producte i qualitat. Aquests conceptes sempre han anat lligats, i segurament han estat clau perquè l’empresa compti amb més de 90 anys d’experiència.

Som especialistes del peix des de 1930. Coneixem en profunditat el producte, la seva procedència, la seva qualitat gastronòmica i el seus beneficis nutricionals. A més, promovem la venta de peix provinent de les costes catalanes, i oferim un producte fresc que passa en poques hores del mar a la taula.
A Peixos Povill hi trobareu un servei totalment personalitzat. Coneixem cada client: els seus gustos, les seves necessitats i les seves preferències, adaptant-nos a les característiques específiques de cada un d’ells.

La comunicació amb els nostres clients és fluida i humana. Ens mantenim en contacte constant amb ells per tal d’atendre possibles dubtes, suggerències o contratemps. Ens impliquem activament per tal que la relació comercial sigui satisfactòria per ambdues parts.
TENIM DUES LÍNIES DE NEGOCI

Venda al detall

Podeu venir a les nostres instal·lacions on cada dia trobareu la nostra parada de peix i on estarem encantats de servir-vos.


Venda a majoristes

Els nostres clients ens fan la comanda per telèfon amb un dia d'antelació. Nosaltres la preparem i la portem a l'establiment a primera hora del matí.
Servim peix a domicili a tot Catalunya!

A Peixos Povill volem contribuir a què duguis una dieta equilibrada, per això, et portem la comanda siguis on siguis! Truca'ns al 93 828 43 90, contacta a través de Whatsapp al 621 277 838 o envia'ns un mail a comandes@peixospovill.com. Diga'ns el què vols i t'ho farem arribar a casa! Consulta'ns, comanda mínima i ports.

Si tens algun dubte o consulta sobre els serveis que oferim, envia'ns un mail i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible!

Professionals del peix des de 1930